Mit univers Kom indenfor hos Nué Group-ejer Anne-Dorthe Larsen

Foto: Pia Winther

Anne-Dorthe Larsen, der er kreativ chef og ejer af Nué Group, bl.a. kendt for mærkerne Nué Notes og Lovechild 1979, sætter scenen, så snart vi træder ind ad døren: ”Tag endelig ikke skoene af!”. For nok er gulvene i hendes Vejby-sommerhus, som hun købte sammen med sin kæreste for halvandet år siden, nye, men de skal bruges – og det skal sommerhusets øvrige interiør også.

De ting, hun har i sit sommerhus, er dem, hun har størst kærlighed til. Mange af møblerne er fundet og købt brugt på auktion, og Anne-Dorthe kan godt lide tanken om, at de har haft et liv, før hun fik dem.

Er der tale om møbler med polstring, får hun dem gerne ombetrukket, og skulle de ende med at få for mange knubs og patina, kan det gøres igen.

Læs også: Kom indenfor hos designer Helene Schjerbeck

At der er en stemning af ro og kærlighed, går Anne-Dorthe også højt op i – der skal være plads til alle. Derfor er hun særligt glad for Ilse Crawford-langbordet, der kan samle både familie og venner, og vil de blive og overnatte, er der ekstra sengepladser – selv i stuen står en gammel Poul M. Volther-sofa, som Anne-Dorthe har fundet, der kan slås ud, så man kan sove på den.

Læs også: Kom indenfor hos stylist og influencer Trine Kjær

Som kreativ chef er det klart, at der er en overvægt af hendes egne to mærker i (sommer)garderoben, men hvad angår accessories og interiør, så har Anne-Dorthe en bog med udklip af de ting, hun ønsker sig og drømmer om – ofte er det ting, der er gået ud af produktion, så hun føler sig ekstra heldig, når de dukker op på f.eks. Lauritz.com eller i vintagebutikken I Blame Lulu.

Gå på opdagelse i Anne-Dorthes univers i galleriet nedenunder:

Denne artikel var også bragt i ELLEs juli-nummer 2018.

Kom indenfor hos Nué Group-ejer Anne-Dorthe Larsen

Relaterede artikler