Mit juleunivers Kom indenfor hos Lotte Mahony fra beautyuniverset Studio Cim Mahony

Foto: Line Thit Klein
Trykt i ELLE Decoration Januar 2018, nr. 25 // Tekst og styling: Mille Collin Flaherthy // Foto: Line Thit Klein 
 
Lotte Barnholdt Mahony er indehaver af distributionsvirksomheden Barnholdts.com og partner i Studio Cim Mahony. Hun bor med sin familie i en klassisk københavnerlejlighed på 180 kvadratmeter med masser af originale detaljer og store rum, der dagen igennem er badet i lys fra smukke vinduespartier. 
 
 
 
Min stil er præget af, at jeg sætter pris på æstetik og høj kvalitet. Jeg køber aldrig møbler eller objekter, der ikke må bruges. Jeg vægter bæredygtighed højt og investerer hellere i få gode ting, som skal holde i mange år. Jeg byder patina velkommen og kan godt lide kontrasten, der opstår, når man kombinerer flere stilarter.  
 
Grundstenen i min indretning er malerierne og fotografierne på væggene. De er stort set allesammen lavet af gode venner eller bekendte fra nær og fjern.   
 
Om vinteren hygger vi med masser af smukke bivokslys, mine favorit-duftlys fra Ellis of Brooklyn og ikke mindst endeløse kander af earl grey-te med mælk. Vores lejlighed er badet i naturligt lys, da vi er så heldige, at alle rum på nær køkkenet har flotte, store vinduespartier. Det gør de mørke måneder lettere at komme igennem. 
 
I december er mit hjem frem for alt hyggeligt. Efter en ofte travl og hektisk dag med juleræs i studiet hygger vi med risengrød, rød solbærsaft og masser af kanelsukker. Der bliver måske spist aftensmad i sofaen omgivet af dejlige, varme tæpper og vores old school varmepuder fra Holistic Silk, mens vi følger med i årets julekalender.  
 
At det netop er mig, der bor her, kan man se på den lille hær af niche-skønhedsprodukter, som er at finde overalt i lejligheden. De er ofte sendt fra potentielle leverandører og havner måske en dag på hylderne i landets smukkeste forretninger.  
Det bliver ikke jul herhjemme uden min mands Spotify-playliste med soul/jazz-julemusik.   
 
Et december-hjem for mig er eftermiddage med te, scones, flødeskum og lemon curd. En tradition, som hænger ved fra mine mange år i London.
 
 

Lotte Mahonys juleunivers

 
 

Relaterede artikler