Mit univers Kom indenfor hos designer Rikke Baumgarten

Foto: Pia Winther
Der er den fineste røde – eller rettere multifarvede – tråd mellem det danske brand Baum und Pferdgarten og den ene af mærkets to designere, Rikke Baumgarten, og hendes Vesterbro-hjem. For både i designet og i hendes indretning er der skruet helt op for farve- og mønsterpaletten. Det er simpelthen en kæmpe passion for designeren, og for Rikke har netop farver og tekstiler noget hjemlighed over sig – og noget ”trygt og rart”, som hun siger. 
 
 
 
Hun siger også selv, at hun lidt ser en ”blandet landhandel”, når hun kigger rundt i hjemmet, men fællesnævneren er æstetik og det gode håndværk, som hun ofte kigger længe på, før hun slår til. Og så går hun højt op i, at det ikke må blive for pænt, så da hun f.eks. skulle vælge betræk til sine ’Beetle’-stole fra Gubi blev det til fire ret forskellige tekstiler.
 
 
Garderobemæssigt siger Rikke, at hun er blevet mere klassisk i sin tøjstil på sine ”lidt mere modne dage”, og fordi hun arbejder så meget med farver og print, har hun af og til brug for ’bare’ at klæde sig i mørkeblåt. Dog må hendes sko altid gerne larme lidt og tilføre noget til hendes outfits, og det er især Céline, nærmere bestemt ’Old Céline’, som Rikke går efter for tiden – mens de stadig er til at få fat på.
 
Gå på opdagelse i Rikke Baumgartens univers i galleriet herunder. 

Mit univers Rikke Baumgarten

 
 
 

Relaterede artikler