Mit univers Kom indenfor hos designer og indretningsstylist Susanne Rützou

Styling: Stine Vanessa Muderspach // Foto Pia Winther

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard // Foto: Pia Winther // Styling: Stine Vanessa Muderspach

Boligen har været bragt i ELLE, marts 2018

Egentlig elsker den charmerende designer og indretningsstylist Susanne Rützou farver, men hun kan bedst lide at omgive sig med og klæde sig i en mere neutral palet.

I Østerbro-huset, der er tegnet af arkitekt Vilhelm Lauritzen (som også selv boede der i en årrække), har Susanne Rützou indrettet sig med minder fra særligt gode rejser, fund fra vintagebutikker og auktions-sider – og med den gennemgående grå farve ’Ral 7044’, som efterhånden er blevet et af hendes kendetegn.

Noget, der også kendetegner hendes indretning, er lysten til at redesigne ting – som f.eks. spisebordslamperne, der oprindeligt var kuppelformede glasmontrer.

Rent garderobemæssigt er hendes stil med årene blevet mindre flippet, og i dag er hun især glad for herreinspireret design – otte ud af 10 dage består hendes outfit af en lækker kashmirsweater og et par gode bukser.

Gennem årene har hun også erkendt, at selv om hun synes, at stiletter er enormt klædelige, så ryger de af efter en halv time, så som regel er det sneakers – gerne i en farve – hun har på fødderne.

Fordi Susanne ikke bryder sig om den tanke, at det, hun ejer, er en forlængelse af hendes person, er det eneste, hun aldrig skiller sig af med – ud over familiens fotografier – de smykker, der minder hende om dejlige begivenheder; som hun har fået af mennesker, hun holder af; eller som er arvestykker. Og netop de smykker, som hun gerne bærer flere af på en gang, fungerer som prikken over i’et på designerens gode stil.

Gå på opdagelse i Susanne Rützous smukke bolig i galleriet.

Mit univers: Susanne Rützou

Relaterede artikler