Cool stil hos smykkedesigner Rebekka Notkin

Hvor man end kigger hen i den 140m2 store villalejlighed, der huser guldsmed Rebekka Notkin og hendes familie, falder øjet på lækre detaljer, små stillebener og kunst af bl.a. Tal R, Evren Tekinoktay, Knud Odde og David Shrigley.

Hun og hendes mand har indrettet sig med få, gode møbler, og hjemmet huser både store danske klassikere som Kaare Klint, Poul Kjærholm, Vilhelm Lauritzen og PH blandet med vintagemøbler og -lamper. Sat sammen med gråsorte, malede trægulve, fine messingdetaljer og den moderne kunst får indretningen et klassisk og personligt udtryk.

Overalt i boligen er der delikate finesser. I vindueskarme, i reoler, på jalousiskabe og på sofabordet står smukke skrin, vintagelamper, stager og kander. Særligt et grønt opalglasskrin virker dragende med sin kombination af lys grøn og messing.

"Jeg fandt det på en rejse til Rom i 2009. Jeg fik øje på det gennem vinduet til en antikvitetsbutik på Via dei Coronari. Butikken var lukket, og jeg måtte vende tilbage mange gange, før det endelig lykkedes mig at finde den åben. Skrinet er sjældent pga. størrelsen og farven, og det har stor betydning for mig. Det er smukt og gør mig glad, og jeg vil aldrig skille mig af med det," fortæller Rebekka.

Hjemme hos Rebekka Notkin

Relaterede artikler