Cecilie Thorsmark: Sådan bor jeg

Foto: Pia Winter Styling:Stine Tidselbak Jacobsen

Trykt i ELLE September, nr. 107 // Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard // Foto: Pia Winther // Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Man er ikke i tvivl, når man træder ind ad døren hos kommunikationsdirektør hos Danish Fashion Institute Cecilie Thorsmark: Her bor et par, der går op i og samler på kunst. Det var Cecilies kæreste, der fik kunsten ind i hendes liv, så hun i dag har lige så passioneret et forhold til det, som han har. Og nok er der meget kunst, men ellers går Cecilie højt op i ikke at have for meget af alt muligt andet. En tankegang, hun i høj grad har qua virksomheden, hun arbejder for, der står bag den årlige æredygtige konference Copenhagen Fashion Summit.

Se også: Marie Jedig: Sådan bor jeg

Derfor er den røde tråd mellem garderobe og interiør hos Cecilie også hendes forkærlighed for klassisk design - det løber simpelthen i hendes blod, idet hendes mormors bror var artitekten Poul Kjærholm. Dog er det klassiske ofte kombineret med noget, der stikker mere af - f.eks. i garderoben med en stærk farve eller et fint print.

Og hverken i hjemmet eller garderoben finder man impulskøb, for Cecilie prøver at leve efter devisen, at de ting, hun har, skal enten have en funktion eller en affektionsværdi. Og mens de ting, hun har i hjemmet, enten er arvestykker, fundet på auktioner eller loppemarkeder, er garderobens indhold, der spænder fra sweatshirts og silkebluse til sneakers og stilletter, ofte fundet i de lokale butikker på Frederiksberg. 

Psst... Klik dig gennem galleriet og få et kig indenfor i Cecilies smukke lejlighed. 

Cecilie Thorsmark: Sådan bor jeg

 

 

Relaterede artikler