Cecilie Jørgensen: Sådan bor jeg

Foto: Pia Winther

Tekst: Rebecca Laudrup // Foto: Pia Winther // Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

I en lille lejlighed på Vesterbro bor den kreative 22-årige designer Cecilie Jørgensen, som står bag det hypede brand Cecilie Copenhagen.

Hun er det, man ville kalde en samler, og er ikke bange for at indrømme det. Hjemmet er fyldt med små finurlige ting, som Cecilie Jørgensen enten har købt eller fundet rundt omkring i verden.

Se også: Se de største nyheder fra Ferm Livings nye kollektion

Det er et spontant hjem med, som hun siger, det, nogen måske ville kalde lidt af en ’mormorstil’, og på den måde har designeren skabt et univers, der føles både hyggeligt og utrolig cool og tjekket – med masser af gule, lyserøde og blå farver.

Cecilie Jørgensen mener, at hendes hjem er en kontrast til den måde, hun tænker og er som person; hun sidder nemlig aldrig stille og er ikke særlig god til at slappe af – sådan har det været hele hendes liv. Så hun har bevidst valgt ikke at have et fjernsyn, da det kun vil forstyrre.

Se også: Sæt krydderi på dit hjem med karrygule detaljer

Sådan vil hun dog ikke beskrive sin tøjstil; den er mere minimalistisk og rolig, og hvad vi andre ville kalde unik – Cecilie er nemlig stor fan af genbrugsbutikker, og hver eneste gang hun er i Paris, New York eller London, går hun på jagt efter noget anderledes og spændende, som kan inspirere hende til hendes egne kollektioner. 

Kom med indenfor i Cecilies meget personlige hjem og bliv inspireret af hendes 'spontane' boligindretning.

Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

Cecilie Jørgensen: Sådan bor jeg

Relaterede artikler