Cathrine Urhammer: Sådan bor jeg

Foto: Sandra Semburg

Trykt i ELLE April, nr. 90 // Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard // Foto: Pia Winther // Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

For Cathrine Urhammer, der arbejder som PR- og marketingkoordinator hos smykkefirmaet Carré, startede passionen for at blogge helt tilbage i 2009, mens hun stadig gik i gymnasiet.

Siden har hun haft forskellige blogs med forskellige vinkler, og i dag føler hun, at hun har fundet sin rette hylde med modebloggen CathrineUrhammer.dk.

Her viser hun læserne sin stil, der med hendes egne ord er humørbaseret og ofte tager udgangspunkt i en grå eller blå striktrøje og silkebukser.

Læs også: Marise Østergaard: Sådan bor jeg

Hun shopper oftest på nettet og er vild med highstreetkædernes designsamarbejder, hvor hun udvælger de mest klassiske items i gode kvaliteter som f.eks. silke og kashmir.

Fordi hendes stil ikke er sæsonbetonet, kan hun godt lide at ἀnde især tasker og sko på genbrugssider som Trendsales og Vestiaire Collective.

”Jeg køber næsten alt online, og jeg kender mine størrelser på de forskellige mærker, så jeg rammer stort set plet hver gang,'' fortæller Cathrine Urhammer. 

Det er også på nettet, at Cathrine finder inspiration til både bolig- og tøjstil – alt fra Pinterest til Instagram og andre blogs ”æder hun råt,” som hun selv siger. 

Se videoen fra skydningen i Cathrine Urhammers fine hjem herunder, og se alle billederne i galleriet. 

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Cathrine Urhammer: Sådan bor jeg

Relaterede artikler