Caroline Feiffer: Sådan bor jeg!

Foto: Katrine Rohrberg

Tekst: Maria Frederikke Munch // Styling: Stine Langvad // Foto: Katrine Rohrberg 

At kigge rundt på Thefeiffers’ webshop og univers er lidt som at være hjemme hos indehaverne Caroline og Steffan Feiffer. Det er farverne – det hvide, det blå og det grå – det er de nøje udvalgte ting fra T-shirts til knive, og så er det duften af Carrière Frères’ Titio-lys – en brændt trælugt, ikke som bål, men mere som frisk skov – og frem for alt, så er det fællesnævneren for det hele: kvalitet.

Læs også: Nyt ELLE Decoration på gaden nu!

”Jeg går aldrig på kompromis med kvalitet. Jeg kunne aldrig finde på at købe noget i dårlig kvalitet. Det er nok meget kendetegnende for os, at vi udelukkende har plads til gennemarbejdede ting. Alt er virkelig nøje udvalgt,” fortæller Caroline Feiffer om sit og manden Steffans hjem.

Interessen for – og hangen til – kvalitet ligger dybt i hende. Hun er nørdet omkring materialer og fremstillingsprocesser, og Steffan, der er uddannet tømrer, har produceret flere af parrets møbler selv, blandt andet spisebordet, sofabordet med spejl, marmorskænken og sildebensbordpladen i køkkenet. I løbet af de syv år, de har boet i lejligheden, der ligger tæt på Amager Strand, har de udskiftet og ændret mere end de fleste andre.

”Vi har haft gulvene afhøvlet, malet dem, vi har revet en mur ned, vi har hevet tapet af for at komme ind til de rå mursten, men så var der pludselig mange, der havde den slags væg, så derfor malede vi den hvid. Vi har også haft en masse blå vægge, men ville så hellere have en galleriagtig stemning, og så blev det hele malet hvidt,” forklarer Caroline.

Læs også: Henrik Vibskov x Fredericia Furniture

For at skabe galleristemning, og fordi lejlighedens største udfordring er størrelsen, har parret gjort meget ud af at skabe luft og rummelighed ved at få flere møbler til at se ud, som om de svæver. F.eks. hænger arbejdsbordet på væggen, og sofabord og marmorskænk er lavet, så der synes at være luft under.

”Vi er meget kunstneriske begge to, så det her med at der er luft, rum og ryddeligt, gør det meget nemmere at tænke kreativt.” Lige nu lægger Feiffer-parret alle kreative kræfter i deres fælles projekt: webshoppen Thefeiffers.com, der gik i luften i september 2014, og som er skabt ud fra et ønske om at ville dele og tilgængeliggøre de ting, de finder på rejser rundt omkring i verden: ”Vores udvalg består udelukkende af ting, vi godt selv kunne tænke os, og de kommer fra producenter, der har specialiseret sig i én ting. Og de værdier, de forskellige brands har, stemmer helt overens med det, vi gerne vil fortælle, og den livsstil, vi gerne vil inspirere til,” slutter Caroline.

Læs også: Inspiration til dit soveværelse

Kom med indenfor og lad dig inspirere af Feiffer-parrets smukke hjem i galleriet. 

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Caroline Feiffer: Sådan bor jeg!

Relaterede artikler