Designsamarbejde Malene Birger kaster sig over plakatkunst

Styling: Pernille Vest // Foto: Emil Monty Freddie

I 2014 sagde modedesigner Malene Birger farvel og tak til sit succesfirma By Malene Birger.

I årene efter har hun bevæget sig længere væk fra moden og istedet kastet sin kreative energi efter interiør og kunst, blandt andet i sit nye firma Birger1962.

Men det er ikke kun Malene Birgers eget nye brand, der nyder godt af hendes kreative udfoldelser, det gør det danske plakatfirma The Poster Club også. Sammen har de lanceret en særkollektion bestående af 6 kunstprints, som er skabt af Malene Birger.

Kunst, interiør og grafisk design har altid været en naturlig del af Malene Birgers interesseområder og lapper også over dele af hendes tidligere arbejde som modedesigner.

Med kollektionen for The Poster Club får Malene Birgers grafiske udtryk og kunstneriske streg dog lov til at stå alene og tale for sig selv. De forskellige prints viser en række forskellige abstrakte, grafiske former og streger i sort på en helt enkel hvid baggrund.

Læs også: By Malene Birger teamer op med Mødrehjælpen i den gode sags tjeneste

Alle prints er skabt med giclée trykmetoden, som er en fremstillingsform inden for print, hvor der blækprintes i høj kvalitet på lærred eller akvarelpapir.

De forskellige prints fås i størrelserne 30 x 40 cm, 50 x 70 cm og 70 x 100 cm med priser fra 365 kr. Printsne forhandles eksklusivt af The Poster Club og kan købes her

Billederne er stylet af Pernille Vest og skudt af fotograf Emil Monty Freddie.

Klik dig gennem galleriet og se kollektionen…

Malene Birger kaster sig over plakatkunst

Relaterede artikler