Favoritter: 9 inspirerende bøger til interiørentusiasten

Foto: PR

Hvis du allerede har læst dig igennem det seneste ELLE Decoration, men stadig er sulten efter mere inspiration til din bolig, er det nu du skal forkæle dig selv med en bog om møbler, design, arkitektur eller lige netop det, du finder mest interresant - og bøger kan man heldigvis aldrig få for mange af. 

Selv om der er mange fine ideer at hente online, kan vi kun opfordre dig til at gå offline for en stund, og sætte dig med en varm kop te eller et godt glas vin og en bog i hånden – læs op på din favoritdesigner, hent inspiration fra udenlandske indretninger eller drøm dig til smukke, arkitektoniske oplevelser med en ’coffeetable’-bog fuld af farverige billeder.

Læs også: Favoritter: 10 hyggelige fund til din læsekrog

Særligt fint er det, når en bog ikke kun er spændende at læse eller inspirerende at bladre igennem, men også pynter fint på dit stuebord, og på den måde bliver et dekorationsobjekt i sig selv. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

ELLE Decoration har samlet ni bøger, af netop den slags – dem der pynter, men som også er spændende, velskrevne og fyldt med fine billeder og inspiration til både stort og småt. På listen finder du blandt andet ’Wabi-Sabi Welcome’, der inspirerer og guider til at have gæster og dække op på den uperfekte måde, en med billeder af de smukkeste enteer i modebyen Milano og en bog om den finske stjernearkitekt Alvar Aalto, som vi absolut kan anbefale, at du gør dig bekendt med.

Psst… klik dig igennem galleriet, og find den bog du skal læse i januar… 

Favoritter: 9 bøger interiørentusiasten bør læse

Relaterede artikler