Favoritter: 10 kalendere til det nye år

Kalender til 2018
Foto: PR

I december står alting i julens tegn, men om få uger tager vi hul på et nyt år og måske du allerede går og glæder dig til hvad 2018 byder på af rejser, fester og fødselsdagsfejringer? 

Indimellem alt det sjove gemmer sig også en (ofte) travl hverdag med aftaler og gøremål, som du gerne skal have et overblik over. Måske du, som mange andre, er hoppet med på tech-bølgen, og organiserer dit liv med Outlook eller din iPhone-kalender – men der er nu også noget fint over en klassisk kalender i papir. 

Læs også: Min december: Marie Worsaae

Kloge hoveder siger endda, at du i større grad husker på dine aftaler, hvis du har skrevet dem ned i hånden – så vi slår gerne et slag for den analoge kalender, hvor du med sirlig håndskrift kan notere hvad dine uger og måneder byder på. Måske forventningens glæde stiger bare en smule, når du bladre igennem de fyldte sider?

Giv ELLE i julegave | Gave-abonnement fra 150 kroner - KØB HER

Du kan også gå hen og forelske dig i en kalender af udseendet alene, for der findes mange smukke bud, der foruden at holde styr på dit liv, også pynter noget så fint på dit skrivebord.

I galleriet har vi samlet 10 fine kalendere – klik dig igennem og find din egen favorit… 

2018 kalendere

Relaterede artikler