5 stole der er værd at investere i

5 stole der er værd at investere i
Foto: Line Thit Klein. Styling: Mille Collin Flaherty

I en tid hvor trends og tendenser kommer og går i et tårnhøjt tempo, er der noget fint over at investere i et møbel med intentionen om, at det skal holde hele livet. Lige så meget designhistorie møblerne har i sig selv, lige så meget historie får de med sig, når de videregives fra generation til generation.

Designentusiaster vil vide, at der findes en perlerække af pæne stole at vælge imellem, og man kan let fare vild mellem Wegner og Klint. Når du skal vælge hvilken stol, der skal flytte ind hos dig, er det derfor vigtig, at du vælger med omhu og vælger med hjertet.

Læs også: Efterårets smukkeste boligfund

En enkel stol kan være noget af det smukkeste, når vi taler møbelkunst, og er derfor et møbel, der er værd at investere i. Interiørscenen har de seneste år vist en stigende interesse i klassiske stole – danske darlings såvel som udenlandske favoritter.

Vil du investere, bør du vælge en stol, der holder – både i stil og kvalitet. Netop kombinationen af tidløst design og slidstærkt håndværk er også det der gør, at enkelte stole formår at forblive interessante flere årtier efter, de først blev formgivet.

ELLE Decoration har fundet 5 investeringsværdige stole, der med hver deres udtryk og unikke karakter gerne må flytte ind med det samme. Se dem, og læs mere i galleriet herunder…  

5 stole der er værd at investere i

Relaterede artikler