Tre designikoner går sammen under 3 Days of Design

Foto: PR
 
I rammerne af Dinesen Home i København, finder du i seks af lejlighedens rum, udstillingen ”HJEM”. Udstillingen er en kunstnerisk fortolkning af tre ikoniske designbrands, foreviget af billedkunstneren Pernille Egeskov. "HJEM" er en sanselig fortælling om familierelationer og tidens gang i hjemmet.
 
 
De tre klassiske designikoner, der er fortolkningsgenstand for udstillingen ”HJEM”, er Georg Jensen Damask, Republic of Fritz Hansen og Dinesen.
Pernille Egeskov har taget udgangspunkt i de tre brands største kendetegn, som er produkternes varighed, kvalitet og håndværk.
 
De tre brands er klassisk inventar i mange hjem, og deres designs går ofte videre fra generation til generation – Georg Jensen Damask med deres damaskvævede kvalitetstekstiler, Fritz Hansen med sine tidløse klassiske møbler og Dinesen med sine ekstraordinære plankegulve i høj kvalitet, der holder i mange generationer.
 
Tilsammen bevidner de tre designikoners produkter om både små og store begivenheder i livet, og giver tilskueren, set gennem Pernille Egeskovs øjne, en sanselig oplevelse af historiens præg på familiære relationer. 
 
Udstillingen er en såkaldt levende totalinstallation, hvor du kan opleve designernes velkendte produkter i markante nyfortolkninger. F.eks. finder du en kæmpe garnnøgle af sammenviklede duge, en ensom, optrævlet stol og en rå planke, der er gennemboret af træstolper i en alkove.
 
Pernille Egeskov har taget udgangspunkt i de tre brands håndværkstraditioner og råmaterialer som er træ, læder og ikke mindst tekstil og tråd, hvilket også er gennemgående elementer i Pernilles kunstarbejde.
 
Udstillingen ”HJEM” kan opleves i Dinesen Home på Nikolaj Plads 9, 1067 København K
 
TORSDAG D. 26. MAJ, 11 – 18
FREDAG D. 27. MAJ, 11 – 18 
LØRDAG D. 28. MAJ, 10 – 16
 
Du kan se hele programmet for 3 Days of Design her
 
I galleriet kan du se billeder fra den fine lejlighedsudstilling.
 
Klik eller swipe dig igennem billederne...
 

Tre designikoner går sammen under 3 Days of Design

 

Relaterede artikler