Stilleben har åbnet ny butik på Frederiksborggade

Stilleben-universet har åbnet ny butik på Frederiksborggade
Foto: PR

I et 300 m2 lokale tæt ved Torvehallerne og Nørreport Station er et mini-varehus netop åbnet. De store lokaler tilhører kvinderne bag interiør-paradiset Stilleben, og den nye butik er en udvidelse af det alsidige Stilleben-universet.

Stilleben specialiserer sig i håndplukkede produkter fra hele verdenen og design i butikkens eget navn produceret i Danmark. De nye store lokaler giver plads til større møbler, og Stilleben har derfor indgået samarbejde med nogle møbeldesignere, der passer til det eksisterende univers, heriblandt SKAGERAK og PLEASE WAIT to be SEATED.

Læs også: Stilleben x All the Way to Paris: Se de skønne unika fade

Tilbage i 2002 etablerede designerne Jelena Nordentoft og Ditte Reckweg den første Stilleben. Den første butik vil stadig eksistere og i endnu højrere grad være specialiseret i smykker og mindre ting til hjemmet, hvor den nye butik vil give mulighed for at gå på opdagelse i forskellige områder af hjemmet. Butikken skal fungere som et sted, hvor man kan komme og fordybe sig i særlige køkken- eller stuestemninger samt bladre i bøger og magasiner og få inspiration til hjemmet.

“Vi har længe haft lyst til at give vores kunder en oplevelse, som er meget mere end shopping. I den nye butik kan man finde planter, møbler og opbevaring, røre ved tapeter og tekstiler, købe maling til væggen eller finde det helt rigtige grafiske print,” siger Jelena Nordentoft om den nye butik.

Se også: 3 boligtendenser, du skal holde øje med i 2017

Butikken er åbnet på Frederiksborggade 22, så tag et smut forbi og få inspiration til at gøre hjemmet forårsklar. 

Tre tendenser, der definerer 2017

Relaterede artikler