Soulland designer møbler for Bolia

Foto: Sascha Oda

Bolia og Soulland har indgået et samarbejde og skabt en række nye lækre designprodukter, som er designet af det kreative team; chefdesigner, Silas Adler, og administrerende direktør og salgschef, Jacob Kampp Berliner.

Det danske modebrand, Soulland, er kendt for deres moderne, klassiske og trendy mode til mænd, som har eksisteret siden 2002 og ejet af Silas og Jacob fra 2006. Møbelkollektionen 'Bolia i samarbejde med Soulland' er præget af Soullands designunivers, hvor godt håndværk og spændende detaljer er i højsædet.

Læs også: Tom Dixon og Ege i nyt designsamarbejde

Kollektionen er inspireret af materialekontraster, hvor eksklusive materialer, som lakeret birkeknold, er sat sammen med mere industrielle materialer, som stål. Derudover er der brugt læder og beton, som er med til at give kollektionen et råt og ekstravagant look. 

Du kan blandt andet vælge mellem et smukt og kontrastfyldt bord, med tilhørende skamler, en rustik krukke i beton og et råt spejl. De fleksible og funktionelle møbler egner sig naturligvis flot til boligen, men er også smukke i et showroom eller på kontoret. 

I galleriet kan du se et udpluk fra den nye kollektion, med priser fra 400 kr og resten kan du finde på Bolias egen hjemmeside her

Soulland designer ny møbler for Bolia

Relaterede artikler