Se årets smukke juleborde hos Royal Copenhagen

Moden sniger sig ind alle vegne, og i år har den sneget sig ind på Royal Copenhagen og på deres populære juleborde, som hvert år fortolkes og dækkes op af kendte, kongelige og andre kreative talenter.

I år kan du opleve seks talentfulde modedesignere og se deres bud på en fortolkning af et julebord, der (selvfølgelig) er dækket op med stel fra Royal Copenhagen og inspireret af årets tema; “A Fashionable Christmas”.

Læs også: Årets julegave til fashionistaen: Et abonnement på ELLE

Blandt de seks modedesigner, finder du Rikke Baumgarten og Helle Hestehave fra Baum und Pferdgarten, Charlotte Eskildsen fra Designers Remix, Ole Yde fra Yde, Cecilie Bahnsen og Mark Tan, som hver især giver deres bud på et julebord, med plads til både en klassisk, finurlig, festlig, international eller rummelig julestemning. 

ELLE Decorations egen Senior Art Director, Stine Tidselbak Jacobsen, var forbi på åbningsdagen, og vi har spurgt hende, hvad man i år kan forvente sig af julebordene hos Royal Copenhagen: 

”Deltagerne er i år rigtig gode til at spille på forskellige sanseindtryk, med eksempelvis brugen af lækre og orientalske dufte. Bordene er både overdådige og simple på samme tid, men på en super raffineret måde. Royal Copenhagen formår hvert år at fremvise folks forskellige oplevelser og traditioner i julen. Du kan ikke undgå at komme i julestemning!”. 

Julebordende giver indblik i seks forskellige modeuniverser, hvor du blandt andet kan se dekonstruerede borde, farvede elementer, et fransk lystslot, en lyserød galleristemning og et labyrintisk sneglehus. De er så fine!

Læs også: Favoritter: 10 adventsgaver, vi drømmer om til jul

Fra d.18. november til 31. december 2016, kan du opleve julebordene i Royal Copenhagens butik på Amagertorv i indre København, og i galleriet kan du på få et lille smugkig på de seks fine og unikke juleborde, og måske du kan blive inspirereret til din egen juleopdækning?

Psst… Brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne.

Royal Copenhagens juleborde 2016

Relaterede artikler