Sådan indretter du din Molteni garderobe
Annonce

Sådan indretter du den perfekte garderobe

af Annonce 26/01/2017
Er du også draget af italienske møbler og italienernes evne til at kombinere elegance og raffinement i et lækkert design? Det italienske brand Molteni&C repræsenterer netop det, og deres garderobeløsninger er en drøm for enhver med trang til tidløst og moderne design af høj kvalitet.

I september 2016 åbnede interiørbutikken Interstudio i nye smukke omgivelser øverst i Galleri K i indre København. En åbning, der betød, at det pludselig blev muligt at shoppe smukt design en lørdag formiddag, hvor man alligevel er på shoppetur i København, og få et sug af den milanesiske stemning, der præger butikken. Blandt de eksklusive italienske møbelbrands, som forhandles hos Interstudio, er Molteni&C, som blandt andet har specialiseret sig i garderobeløsninger.

Molteni&C har siden 1934 begejstret med lækkert design af høj kvalitet og med et gennemgående moderne udtryk. Deres garderobeløsning indeholder alt fra walk-in garderober til lukkede skabsløsninger og er kendetegnet ved at være fleksibelt, idet du designer og skræddersyr det præcis til dit hjem. En fleksibilitet, der også kommer til udtryk i de mange forskellige garderobefeatures. Der er med andre ord lagt op til, at du kan skabe en ultimativ og ikke mindst personlig garderobe.

Vil du inspireres til, hvordan du sammensætter den bedste løsning? Vi har spurgt ELLEs Shopping Editor, Johanne Brostrøm til råds i forhold til hvad hun finder vigtigt i indretningen af den bedste garderobe.

Hvad var vigtigt for dig, da du indrettede din garderobe?

Det er vigtigt for mig, at der er god plads! Der skal være luft, så mit tøj ikke bliver krøllet, og jeg kan få et godt overblik. Min garderobe er inddelt med bøjlestænger til skjorter, kjoler og en til mine bukser, og derudover har jeg individuelle hylder til mine sweaters og andet, som ikke må komme på bøjle. I mit skuffesystem har jeg lingeri og accessories, da jeg foretrækker at bevare mine smykker sammen med mit tøj.

Hvordan skaber du det bedste overblik, så du altid kan finde, hvad du skal have på?

Jeg holder orden, og rydder ofte ud i mit skab. Det er meget nemmere at blive inspireret, når man har overblik, og hver ting har sin plads. Jeg har et særligt sted, hvor jeg aftenen før hænger et outfit frem, så jeg undgår kaotiske morgener med tøjkriser. Hvis du kan overskue din garderobe, bliver det at sætte tøj sammen, lidt som at blande slik!

Hvad er din bedste investering i garderoben?

Et godt skuffesystem til accessories og lingeri, som nemt kan rode - og selvfølgelig et stort spejl og god belysning!

I galleriet kan du finde inspiration til nogle af de elementer i Molteni&Cs garderobesystemer, som kan gøre din garderobe overskuelig, funktionel og samtidig personlig.