Royal Copenhagen lancerer sæsonens fineste stel

Foto: PR

Har du (også) skabet fuldt af Royal Copenhagens klassiske porcelæn i den ikoniske koboltblå farve? Så bliver du sikkert også helt vild med årets fineste og mest blomstrede interiør-nyhed. I dag lancerer Royal Copenhagen nemlig et nyt kapitel i deres fortryllende blomsterfortællinger.

For første gang i ti år lancerer Royal Copenhagen et nyt stel, som fortolker én af de ældste dekorationer i porcelænsvirksomhedens historie. Stellet kaldes 'Blomst', og kollektionen er dekoreret af den hollandske kunster Woulter Dolk.

Blomster har altid været det kendetegnende motiv for Royal Copenhagen, og det nye stel, der en moderne fortolkning af det klassiske mønster, ’Blå Blomst’ fra 1779, blev fremvist på fineste vis på Royal Copenhagens Instagram:

 

 

Et opslag delt af Royal Copenhagen (@royalcopenhagen) den

25. Apr, 2018 kl. 1.21 PDT

De blomster, der pryder stellet, er håndplukket fra steder rundt i verden, og de har hver især en interessant fortid og en skønhed, der er blevet gengivet på stellet på en fantasifuld måde:

"'Blomst' repræsenterer en samling af blomster, som hver især har deres egen fortælling og mening. Stellet er på den måde forbundet til en ’lukket have’, hvor du kan plukke forskellige blomster, sætte dem på bordet og tilsammen skaber de en buket”, fortæller kunstneren, Wouter Dolk, og fortsætter: 

“Det er mit håb, at min lidenskab for 'Blomst' vil vinde genklang hos andre. Måske vil en bestemt blomst vække dejlige og helt personlige minder til live.”

Med en ny, smuk form og de tredimensionelle penselstrøg blander det nye stel både fortid og fremtid i Royal Copenhagens 240 år lange designhistorie - og 'Blomst' vil blive lanceret i hele verden. Du kan allerede få fingrene i det fine stel fra idag, den 25. april 2018, i Royal Copenhagens egne butikker og på Royalcopenhagen.com

Psst... Klik dig gennem galleriet nedenfor og gå på opdagelse i det nye stel og dets smukke blomstermotiver:

Royal Copenhagens nye stel, Blomst

Relaterede artikler