Gør et kup Populær nordisk designbutik holder ophørsudsalg

Foto: MUNK Collective

I 2012 grundlagde Hans Peter Munk en lille interiør- og møbelbutik ved navn MUNK i København.

Butikken fik hurtig stor succes, og inden Hans Peter fik set sig om, havde han indgået forskellige samarbejder med talentfulde designere og arkitekter, og MUNK Collective solgte derfor både egne produkter og andre brands.

Uheldigvis er designbutikken og -brandets dage talte, og MUNK Collective drejer nøglen om blot få måneder, men inden da kan du nå at gøre dig et overordentligt kup.

Butikken lukker nemlig først, når der ikke er flere genstande at sælge, og derfor inviterer MUNK Collective dig til at komme forbi med pengepungen alle torsdage, fredage og lørdage, indtil der ikke er mere at komme efter. Og bor du ikke i nærheden, eller er du bedst til at shoppe online, så kan du også finde alle produkterne til samme lave pris på deres hjemmeside

Læs også: Mit univers: Kom indenfor hos Rebecca Vera Stahnke

Der sælges ud af hele lagersortimentet med op til 70 procent, så er der noget fra MUNK Collective, du altid har drømt om, så er det altså nu, du skal få fingrene i det.

Smut forbi MUNK Collective på Store Kongensgade 57, 1264 København, og kan du ikke vente så lang tid på at se, hvad du kan være heldig at finde derinde, kan du gå på opdagelse i nogle af produkterne i galleriet herunder. 

MUNK Collective

Relaterede artikler