Nyt magasin

Nyt ELLE Decoration på gaden nu

af Katrine Fromberg Kiehn 27/06/2019
Sommerferien er lige om hjørnet, og det er tid til at rykke udenfor, påføre sig stråhatten, og komme ned i gear med inspirerende og berigende sommerlæsning. I det nye ELLE Decoration har vi sat os for at guide dig til de skønneste steder at holde sommerferie, vise dig de mest velindrettede hjem, gøre dig klogere med lærerige interviews, og præsentere dig for stilsikre kvinder, der inspirerer til at indrette på sommerlig vis.

I dag lander det nye ELLE Decoration, og du kan se frem til at gå på opdagelse i et magasin fuld af sommerlig inspiration.

Vi har blandt andre besøgt tre stilsikre kvinder, der på fineste vis byder sommerlivet velkommen i deres hjem. For selvom man som iværksætter Marie Worsaae og PR-chef Cecilie Pram bor midt i København, kan ens hjem sagtens emme af sol og sommer. Det handler om at sætte den rette stemning. Det har ELLEs Style Director Mie Juel ligeledes formået at gøre i hendes charmerende træhus i den nordsjællandske kystby Hornbæk. Her flyder inde og ude nærmest sammen, når store havebuketter pryder spisebordet og terrassedørene står på vid gab sommeren over.

Får du selv lyst til at lade sommerfølelsen smitte af på din indretning, så fortvivl ej. Vi har sørget for, at der er masser af hjælp at hente. I magasinet finder du 79 håndplukkede fund, der med sikkerhed vil sætte scenen og på æstetisk vis fylde dit hjem med sommerfornemmelser.

Kribler det i dig for at rette blikket mere udad og tage på eventyr i det danske sommerland, så glæd dig til at dykke ned i vores anbefalinger af stemningsfulde getaways. Det kræver heldigvis ikke mere end en køretur for at opleve alt fra bjergtagende natur til mindeværdige gourmetoplevelser – naturligvis akkompagneret af overnatninger på de skønneste steder, som har styr på stilen og inspirerer med deres indretning.

Når du har fundet dig godt til rette i solstolen, så giv dig i kast med interviews med de cool personligheder, vi har haft fornøjelsen af at møde til dette nummer af ELLE Decoration. Mød blandt andre designer Julie Fagerholt, der sidste år overraskede modeverdenen ved at forlade sit livsværk, modebrandet Julie Fagerholt Heartmade. Med stort mod forlod hun det velkendte for at blive freelancedesigner og give sig selv mulighed for at gentænke sit arbejdsliv og de opgaver, hun kaster sin gode stil og energi efter.

Du kan også blive klogere på, hvordan den prisbelønnede tekstil- og farvedesigner Margrethe Odgaard forholder sig til at skabe design, der har et udtryk og en sanselighed, der gør, at det kan skabe stimulerende omgivelser, som hun håber, gør en positiv forskel.

I det nye ELLE Decoration bliver du naturligvis heller ikke snydt for muligheden for at gå på opdagelse i en række boligreportager af hjem, der ikke bare er yderst velindrettede, men som også er feminine, personlige og helt deres egne. Bliv inspireret af, hvordan designer Louise Stubkjær har indrettet sine lyse, højloftede stuer med nøje udvalgte møbler og iøjnefaldende kunst. Og glæd dig til at (gen)se de boliger, vi på ELLE Decoration redaktionen ikke har kunnet slå ud af hovedet gennem årene. Med vanskelighed ved at begrænse os, er det lykkedes at udvælge de boliger, der på alle parametre har så fine og stærke indretninger, at de inspirerer igen og igen. Kom blandt andet med indenfor hos ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal og se hendes misundelsesværdige indretning af hendes penthouselejlighed i indre København. Eller lad dig betage af, hvordan smykkedesigner Orit Elhanati på smukkeste vis har skabt et stemningsfuldt hjem, der både er farverigt og finurligt.

Det er alt sammen i det nye ELLE Decoration, der er på gaden nu – sammen med ELLE.

Vi håber, du har lyst til at læse med.

Bedste sommerhilsner fra ELLE Decoration redaktionen.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her