Nyt magasin Nyt ELLE Decoration på gaden nu

Foto: Anders Schønnemann

For modedesigner Britt Sisseck er indretning ikke nogen konstant størrelse. Hvor end hun har boet, har tingene sjældent haft faste pladser. I sit nye hjem på Østerbro i København er der derfor også plads til forandring, hvis den vel at mærke er nødvendig. Da hun flyttede ind i den højloftede lejlighed, faldt hun pladask for så mange af den tidligere ejers løsninger, at hun har ladet dem blive. Se blandt andet hendes fine lyseblå køkken og et par supervelindrettede stuer i det nye ELLE Decoration, hvor vi tager dig med ind i 7 fantastiske kvinders lige så fantastiske vinterhjem.

Møbler, kunst og antikviteter betyder noget særligt for Alexa Bruun Rasmussen, som du kan møde i det store interview i månedens ELLE Decoration.

Vi har sat hende stævne i anledning af, at auktionshuset Bruun Rasmussen, hvor hun er branding direktør og tredje generation, kan fejre 70 års fødselsdag. Selvom Alexa Bruun Rasmusen i dag er en både passioneret og charmerende auktionarius (efter sigende landets eneste kvindelige af slagsen), skulle hun en tur om teatret, inden hun trådte ind i familievirksomheden og den fortryllende verden, som den er en del af. Hør hende fortælle om rejsen fra de skrå brædder til de bonede gulve og om hvorfor det at gøre sig umage, dele ud af sin viden og forholde sig til mennesker altid vil være en del af hverdagen i et prestigefyldt auktionshus.

Er du klar til julegaver, pynt og komsammen med veninderne?

Vi har selvfølgelig ikke glemt, at december er på vej og giver dig blandt 25 unikke bud på drømmekøb, der kan glæde både dig og dine nærmeste. Og gør julen dig allerede en smule stresset, skal du læse med, når journalist Katrine Damgaard sætter spot på den rolige jul og opfordrer til, at du bruger julen som en kærkommen lejlighed til at rydde op – og finde ro.

Det er alt sammen i det nye ELLE Decoration, der er på gaden nu – sammen med ELLE.

God læselyst.

Relaterede artikler