Nyt ELLE Decoration på gaden i dag!

Stoler du på dig selv, når du indretter? Mærker du efter, om det, du står overfor, er præcis det, du gerne vil bo med, eller har du tendens til bare at springe med på en bølge uden at mærke efter, om materialerne, formen, farven og stilen egentlig er din?

Indretning lige nu handler på mange måder om at være autentisk og om at turde se ordentligt på de ting, vi omgiver os med. Og om at have mod til at vælge det, der er dig, og sætte det sammen med noget andet, som også er dig, uden at det hele nødvendigvis er stramt koordineret. Faktisk tværtimod. På den måde kan man sige, at indretning i dag har de enkelte interiøritems i fokus. Det handler om at turde stå ved den lille forelskelse i en stol, en lampe eller den lækreste plaid.

Læs også: Smugkig i ELLE Decorations store sommer-nummer

I det nye ELLE Decoration har vi blandt andet sat fokus på amerikansk design. Det har vi selvfølgelig, fordi en del af det interiør, vi elsker lige nu, kommer fra netop USA, men også fordi amerikanerne på fin vis repræsenterer noget af det mod, vi efterlyser. Se nu bare de fire cool kvinder fra New York, som vi indleder magasinet med: Hver især har de indrettet sig med design, der matcher dem, de er, og som fortæller historien om, hvad æstetik og formgivning betyder for netop dem. Deres valg af interiør er ikke de gængse, se bare på ikonet Iris Apfel, men det holder, fordi det virker gennemtænkt, rodfæstet og fremfor alt autentisk.

På samme måde kan du mærke det hos de fire danske kvinder, der senere i magasinet inviterer indenfor til en køkkensnak. Deres køkkener er vidt forskellige, ligesom kvinderne også er det, men de holder hver især, blandt andet fordi de valg, der er truffet, har været bevidste. At være bevidst om, hvad du gerne selv vil eje, og hvad der er lige præcis din stil, er i vores tid at udvise mod.

Læs også: Muuto: ”Det handler ikke bare om produkter, men om værdier og en stolthed til det design, vi præsenterer for verden.”

I det nye magasin får du masser af inspiration til at udforske, hvad der er dig, og vi håber, at du med det i baghovedet finder tid og lyst – og mod – til at skabe efterårets fedeste indretning.

God læselyst!

Psst … Vi har også besøgt stifterne af det cool interiørmærke Friends & Founders. Deres hjem kan du godt glæde dig til at se!

Nyt ELLE Decoration på gaden i dag!

Relaterede artikler