Nyt ELLE Decoration på gaden

Foto: Line Thit Klein, styling: Nathalie Schwer

Japan inspirerer i alt fra design og arkitektur til historie, kunst og kultur, og netop derfor rejste ELLE Decoration-redaktionen til landet, hvis kirsebærblomster inden længe atter lægger din Instagram-feed ned. Vi kom hjem fulde af indtryk, som vi har omsat til inspirerende, lærerige, smukke og brugbare magasinsider til dig!

Læs om ni japanske genier, der udmærker sig inden for kunst, arkitektur, design og litteratur, find ud af hvad du skal opleve, hvis du selv skal afsted til Tokyo og Kyoto, og kom inden for i et japansk hjem på bare 67 kvm, hvor æstetiske valg, ingen overflødigheder og optimal pladsudnyttelse er kodeordene.

Mød også den danske stylist Marie Graunbøl, som rejser til Japan en gang om året og på fineste vis kombinerer den japanske æstetik med dansk møbelkunst i sin lejlighed på Vesterbro. Kom indenfor hos designer Nanna Søbirk, som ejer og driver modebrandet Kokoon, og mød tre kreative talenter, som hver især viser, hvordan de indretter med de ting, der betyder mest for dem.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Endeligt kan du læse vores store interview med det engelske designikon Ilse Crawford, som indretter for nogle af verdens mest eksklusive hoteller og restauranter og samtidig bryder sig allermest om, hvad godt design betyder for menneskers liv og velbefindende – i særdeleshed samfundets mindst privilegerede.

...Og glem ikke artiklen om en ny, varm minimalisme, der inspirerer til at vælge med omhu og skære ind til benet.

God læselyst.

Psst... Husk at ELLE Decoration altid kommer sammen med månedens ELLE, så du får to magasiner for ét magasins pris! 

Relaterede artikler