Nyt ELLE Decoration på gaden

Med ruskende vinde og regnfulde skyer har efteråret gjort sin entré og inviterer til fornyelse i din bolig. I det nye ELLE Decoration har vi derfor samlet al den interiørinspiration, du skal bruge for at skabe en velindrettet sæson. Kast dig ud i mættede farver og modige mønstre og forelsk dig i finurlige vaser, smukke stole og vidunderlige varme tæpper, som du strakt må eje.

Kom indenfor hos ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal, der har åbnet dørene til sin stilfulde og poetiske penthouselejlighed i København. Her har hun indrettet sig lyst og åbent med håndplukkede møbler, pastellede farver og misundelsesværdig kunst og mode. Tag med på besøg hos guldsmed Orit Elhanati, der bor med orientalske referencer og varme farver i et mekka af smukke møbler og fine rejseminder, og kig ind i Kasper Eistrup og Marianne Mosbæks drømmelejlighed på Frederiksberg, hvor der er kunst på væggene, bøger i reolerne og musik i stuerne.   

Læs også: Få et smugkig på ELLEs november-magasin

Du kan også møde designentusiasten Mette Hay og kokken Frederik Bille Brahe, der fortæller om den rejse, de drog ud på – på tværs af lande og kontinenter, fra eksotiske markeder til cool køkkenudstyrsforretninger – for at finde inspiration og de perfekte objekter til deres nye fælles køkkenkollektion Hay Kitchen Market.

Og så fejrer vi for øvrigt fødselsdag. Her i efteråret er det 5 år siden, det allerførste danske ELLE Decoration ramte gaden. I den anledning har vi samlet et udpluk af de cool kvinder, der i de forgange numre har inviteret indenfor i deres underskønne hjem.  Mød dem og hør, når de (gen)fortæller, hvad indretning og hjem betyder for netop dem.

Rigtig god læselyst.

Psst... Husk at ELLE Decoration altid kommer sammen med månedens ELLE, så du får to magasiner for ét magasins pris! 

Klik dig igennem galleriet herunder og få et smugkig ind i det nye ELLE Decoration.

Nyt ELLE Decoration på gaden

Relaterede artikler