Nyt ELLE Decoration på gaden

Nyt ELLE Decoration på gaden
Foto: Line Thit Klein // Styling: Michael Nygaard

Du kender følelsen af at cykle på grusvejen mellem vandet og sommerhuset eller langs markerne mod den lokale iskiosk. Vinden i håret og sol på kinderne, og verden er straks en anden. Du kan fornemme det, mens det står på, men endnu tydeligere bliver det, når du kommer hjem, stikker nøglen i døren og åbner op til de rammer, der rummer din hverdag. Sommeren forandrer.

Præcis den følelse giver de fleste af os lyst til også at genindrette vores hjem, og i det nye ELLE Decoration har vi derfor samlet al den inspiration, du behøver. Find vasen, stolen, lampen eller puden, der skal være dit bedste sommerkøb og bliv inspireret af fire misundelsesværdige sommerhjem.

Du kan blandt andet komme med indenfor hos grafisk designer Cecilie Svanberg, der udover at lave de smukkeste akvarelprint også bor så ultrafint og sommerligt, at du straks må flytte ind.

Kom med på besøg hos arkitekt Cecilie Milsted, der har indrettet sig med dansk design, farver på væggene og fint unika. Og tag ikke mindst med syd på, hvor vi besøger den skønneste finca på Mallorca og en Bauhaus-inspireret villa i italienske Sorrento.

Vild med kunst? For en del af kvinder, vi har sat stævne i det nye nummer, er det især kunsten, der trækker. De har hver især kunstsamlinger i deres hjem, der vil gøre enhver entusiast misundelig, og tre af dem er tilmed gallerister og dyrker den danske og den internationale kunstscene både privat og professionelt. Drømmer du om at gøre som dem, har vi samlet en guide til sensommeren cooleste udstillinger, så du ved, hvad du skal kaste dig over, når du kommer hjem.

Sommer betyder selvfølgelig også ekstra læsestof! Vi har sat en af tidens store danske kvindelige kunstnere stævne, nemlig collagemesteren Evren Tekinoktay, der ærligt fortæller om stærke kvinder, livspauser og om trangen til at skabe noget nyt, samlet de vigtigste højdepunkter fra designugen Milano og er gået bag om det nye Hotel Henrietta i London – alt sammen lige til at dykke ned i, mens du slænger den i hængekøjen eller sidder klar til take off på vej mod din feriedestination.

God læselyst!

 

 

 

Relaterede artikler