Nyt ELLE Decoration på gaden

Styling: Michael Nygaard, foto: Line Thit Klein, retouch: Andreas Pless

Dit hjem er din base og skal derfor være et sted, hvor du finder ro og kan koble fra. Blandt andet det er fællesnævneren for de kvinder, hvis smukke boliger vi besøger i det nye nummer af ELLE Decoration. Du kommer med indenfor hos seks stilfulde kvinder, der alle har indrettet sig med vintage, nyt design, kunst og en fornem sans for former og farver.

Se også: ELLE Decoration er kommet for at blive

Tanken om hjemmet som et frirum er noget, arkitekt Vincent Van Duysen beskæftiger sig meget med. Mød den belgiske stjernearkitekt, når han i et interview fortæller om den fineste opgave ved sit arbejde, nemlig at skabe rum, der får folk til at føle sig godt tilpas. Vi har fanget ham på tegnestuen i Antwerpen, hvor han også fortæller om cool projekter, visuelle inspirationer og en særlig italiensk forkærlighed.

Gallerist Maria Foerlev har også en forkærlighed – for alt der er unikt og enestående, og for det, der balancerer mellem kunst og design. Mød hende i et andet ærligt interview, hvor hun fortæller om de år, der har gjort hende til byens måske nok mest eftertragtede feinschmecker og som har ledt hende til arbejdet med galleri Etage Projects.

Se også: ELLE Decoration//Ønskelisten

Og så har vi sat spot på garderober. Du får et fantastisk kig ind i tre stilige kvinders garderobeløsninger og ikke mindst inspiration til, hvordan du selv kan skabe de bedste rammer for dine outfits. Måske du får lyst til at gøre som indehaver af luksusbutikkerne Holly Golightly, Barbara Husted Werner, hvis unikke garderobe bliver opbevaret i et skab med glaslåger, så hun altid kan beundre sit tøj eller som arkitekt Danielle Siggerud, der har tegnet en drøm af et walkin.

Alt dette og mere til, kan du finde i denne måneds ELLE Decoration, der er på gaden nu i sampak med ELLE. 124 sider stil, design og interiør til dig.

Psst... Tag et kig i galleret og se hvad du blandet andet finder i det nye ELLE Decoration.

Nyte ELLE Decoration på gaden

Relaterede artikler