Foto: PR
Annonce

Montana lancerer designklassiker i miniversion

af Aller Creative Studio, annonce for Montana 13/03/2020
Du kender og beundrer med garanti allerede Montanas klassiske opbevaringsmoduler, og nu lanceres designikonet i miniversion, som passer perfekt i alle hjemmets rum fra stuen og kontoret til børne- og soveværelset. Serien lanceres i 10 poetiske farver, så der er noget for enhver smag og forskellige aldersgrupper.

Montana er kendt for sit rene design og særligt sine praktiske opbevaringsløsninger, der kan få selv den mest organiserede minimalist til at sænke skuldrene i tilfredshed.

Nu bliver det genkendelige og populære design og håndværk endnu mere tilgængeligt, idet en miniversion af designklassikeren lanceres.

Montana Mini er en serie af alsidige og bredtfavnende opbevaringsmoduler, der fås i tre varianter og ti farver, der gør den til det oplagte valg i alle husets rum fra stuen og kontoret til børne- og soveværelset.

Produktserien Montana Mini, der fås fra 1.195 kroner, består af et modul, som måler H 35,4 x B 35,4 x D 25 centimeter, i tre versioner: åben, lukket eller med hylder, så du nemt kan tilpasse den dit behov. Skal den fx rumme en håndcreme, en bog og dine læsebriller ved siden af din seng? Skal den pakke dit barns legetøj pænt af vejen på det tætpakkede børneværelse? Eller skal den agere tv-møbel? Mulighederne er uendelige.

Foto: PR

Montana Mini er, i tråd med Montanas originale systemer, fremstillet i høj kvalitet på fabrikken på Fyn, og det ukomplicerede møbel giver dig mulighed for at fortælle din historie via din unikke indretning – uanset om du er ung og indretter dit første hjem, eller om du er ældre og søger et møbel til at komplimentere dem, du har samlet gennem livet. CEO for Montana, Joakim Lassen, ser netop Mini som et designprodukt, som du kan have med dig hele livet fra ung til gammel.

Klik dig gennem galleriet og se Montana Mini i de ti forskellige, poetiske farver eller læs mere hos Montana.