Julegaveønske Montana lancerer designikon i guld

Annonce
Foto: Montana

Julen er noget ganske særligt, og det skal gaverne også helst være. Det giver derfor rigtig god mening at tænke i gaver, der er lidt ud over det sædvanlige, og som er specielle ting, man ikke altid lige kan få fingrene i.

Som noget helt enestående har Montana introduceret en limited edition udgave af Verner Pantons ikoniske wirereol, der er belagt med intet mindre end 24 karat mat guld. Montana lancerer særudgaven for at hylde Verner Pantons unikke måde at arbejde med former og materialer på og for at markere Verner Pantons særlige status i den danske designhistorie. Foruden at være en flot hyldest til Verner Panton, er Panton Wire i mat guld et oplagt juleønske til designentusiasten, der sætter pris på at indrette sig med unikt design, man ikke ser hvor som helst.

Panton Wire Matt Gold Limited Edition modulet koster 1.995 kr. Find den online eller hos Montana forhandlere landet over. Den særlige udgave af Panton Wire føjer sig til de eksisterende varianter: Krom, Black, Snow og en modig blå farve, Monarch, som kan købes hos alle Montanas forhandlere.

Klik dig gennem galleriet og se Panton Wire Matt Gold eller læs mere hos Montana.

Montana lancerer designikon i guld

 

Relaterede artikler