Mode møder møbeldesign i ny kollektion fra COS

Muller Van Severen som inspiration for Cos
Foto: PR

Designstudiet Muller van Severen, der er skabt af de to belgiske designere Fien Muller og Hannes Van Severen, har de seneste år vundet stor popularitet blandt interiør-entusiaster, også i Danmark. Nu har modebrandet Cos også kastet deres kærlighed på de smukke møbler og gjort dem til inspirationen bag deres nye efterårs- og vinterkollektion ’Reworked Utility’.     

Den belgiske designduo er kendt for deres minimalistiske æstetik, nytænkende design,  douce farvevalg og et overordnet fokus på kvalitet og funktion, herhjemme kan deres multimøbler og enkle lamper blandt andet opleves hos Studio x Viaduct og The Apartment.

Om parrets design siger Fien Muller, at de som designere stræber efter en tidsløshed. De vil skabe nye klassikere – møbler der ikke afspejler en trend eller tendens.
En filosofi, der går hånd i hånd med ambitionerne hos Cos om at designe tøj, der holder sæson efter sæson. 

Læs også: Cos X Hay: Se den nye kollektion

Cos’ kollektion trækker på møbelinspirationen i snit og farver og byder, ligesom hos Muller Van Severen, på enkle og rene linjer og lækre materialer. 
For at hylde inspirationskilden bag den nye kollektion mødes møbel- og modedesign også i kampagnebillederne, der skudt i Muller Van Severens smukke atelier blandt de let genkendelige møbler. 

Se de fine kampagnebillede i galleriet herunder

Muller Van Severen som inspiration for Cos

Relaterede artikler