Min december: Trine Kjær

Foto: Pia Winther

Julen er og bliver bare magisk! En højtid midt i vintermørket, hvor varme drikke, italienske julekager og glitrende grantræer lyser op og skaber stemning. Ekstra fint bliver det, når du med stjerner og skrøbelige julekugler lader julestemningen flytte ind i dit hjem og ikke mindst åbner dine døre for venner og familie.  
Læs med, og lad dig inspirere, når ELLE i løbet af december møder 5 skønne kvinder, der fortæller, hvordan julen ser ud i deres univers…

I denne uge kan du møde Trine Kjær, der står bag den inspirerende og personlige modeblog Trines Wardrobe. I hendes hjem på Frederiksberg er julen rig på både farver og traditioner – læs mere om den her: 

Hvilke traditioner er det ikke rigtig jul uden?

Hele julen handler for mig om traditioner, så vi har mange. En af mine favoritter er, at vi 1. december altid får risengrød – det er sådan en hyggelig måde at kickstarte julemåneden.
En anden yndlingstradition er når min kæreste og jeg holder ”Kawamura Kjærs Julestue”, hvor vi har familien på besøg til juleklip, gløgg, pakkeleg, æbleskiver og knas. Selvom vi ikke skal holde jul hjemme, har vi hvert år et juletræ og det bliver pyntet i forbindelse med julestuen – det er så hyggeligt.

Har du noget særligt du altid gør i december?

Spiser masser af dansk mad. Det gør jeg stort set ikke resten af året, men i december er det det lækreste i verden. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Hvordan ser dit hjem ud når vi nærmer os den 24. december?

Både min kæreste og jeg ELSKER jul, så der er ingen af os, der holder os tilbage, når det kommer til pynt. Han står primært for lyskæder, som vi har i mange af vinduerne og udenfor vores hus, og jeg står for de grønne ting som fx silkegran og japansk gran i vaser, adventskrans og kalenderlys. I vinduerne har vi desuden kulørte kugler i en masse farver. For mig er jul ikke lig grøn og rød, men alle regnbuens farver. Vores juletræ er fyldt med pynt vi har fundet rundt omkring i verden så som mexicanske engle, en citron med glimmer og flamingoer.

Har du et stykke julepynt der altid kommer frem?

Jeg har endnu ikke mange ting med den store affektionsværdi, da min julepyntssamling er ret ny, men det er der til gengæld hjemme hos mine forældre, hvor vi også skal holde jul i år. De har noget pynt min bror og jeg har lavet, da vi var helt små, og de skal altid have de allerbedste pladser på juletræet.

Læs også: Min december: Yvonne Koné

Hvilke boligitems ønsker du dig til dit hjem i 2018?

Jeg ønsker mig Michael Anastassiades Tube Chandelier – den har været min lampedrøm i mange år, og vil stadig være det perfekte match over vores spisebord. Jeg ønsker mig også porcelæn af Arje Greigst x Royal Copenhagen, som er det smukkeste i verden, og lidt mere nede på jorden ønsker jeg mig spækbræt og Rainbow Bowls fra Hay Kitchen Market

Psst... klik dig igennem galleriet for at se, hvad Trine ønsker sig...

Min december: Trine Kjær

Relaterede artikler