Min december - NYTÅR - Josephine Akvama Hoffmeyer

Foto: Line Thit Klein. Styling: Mille Collin Flaherty

December er og bliver bare magisk! Efter en veloverstået juletid hvor glitrende grantræer har lyst op i vintermørket, er vi klar til at springe ind i det nye år. Årets største (og sidste) fest skal gerne fejres med glimmerkjoler, boblende champagne i glas med slanke stilke og i selskab med de bedste venner du har. ELLE Decoration har i løbet af december mødt fem skønne kvinder, der fortæller, hvordan december ser ud i deres univers. 

Denne fredag kan du møde designer Josephine Akvama Hoffmeyer, der med konceptet File under Pop skaber fliser, tapet og maling i de smukkeste kulører. Når året rinder ud rejser Josephine gerne væk for at koble fra, og få den bedste start på det nye år… 

Har du noget særligt du altid gør i december?

Det særlige, som mine børn og jeg gør er, at vi rejser langt væk. Juleferien er det tidspunkt på året, hvor jeg bedst kan holde fri fra mit arbejde. Vores flise- og lavastensproduktion i henholdsvis Spanien og Italien lukker hvert år ned indtil den anden uge i det nye år. De holder en god, lang katolsk juleferie alt imens vi flyver ud i det varme blå.

Hvordan ser dit hjem ud omkring juletiden?

Jeg har altid en adventskrans. En super enkel en af slagsen. Og jeg elsker at pynte op med julepynt hvert år. Jeg har samlet meget fint julepynt sammen igennem mange år, og hvert år køber jeg en eller to nye ting til samlingen.

Læs også: Min december: Cecilie Elisabeth Rudolph

Hvad er tre ting, der hører til enhver nytårsfest?

Samvær med dejlige venner, skøn mad og den berømte spørgerunde, hvor man gør status over året, der gik: Hvad var det værste, og hvad var det bedste? Og hvad har man af forhåbninger til det nye år? Jeg bruger helt klart nytårsaften til at sætte en streg i sandet og holde mig for øje, hvad jeg ønsker mig af forbedringer og fornyelser i det nye år.

Hvor skal du fejre nytår i år?
I en lille by ved navn Auroville i Sydindien sammen med min veninde og min søn.

Hvilke boligitems ønsker du dig til dit hjem i 2018?

Jeg har mange boligønsker; en kæmpe foldeterassedør til mit sommerhus, et bord med striber af Pierre Brichet og især lamper – blandt andet Achille og Pier Giacomo Castiglionis gulvlampe ’Arco’, og jubilæumsudgaven af bordlampen ’Snoopy’.

Min december: Josephine Akvama Hoffmeyer

 

Relaterede artikler