Lyngby lancerer julekugler og fyrfadsstager eksklusivt for Magasin

Så er der gode nyheder til alle os, der elsker Lyngby Porcelæn og deres stilfulde, enkle og elegante design - og endda en jule en af slagsen!

Denne gang har Lyngby Porcelæn lanceret en smuk juleserie i porcelæn, der indeholder julekugler i pasteller og fyrfadsstager i hvid. Julekuglerne passer perfekt til den skandinaviske jul, hvor det stilrene og klassiske er i fokus.

Se også: Magasin lancerer Lyngbyvasen i guld!

Det letgenkendelige rhombe-mønster har Lyngby genbrugt fra deres tidligere designklassikere, hvorfor julekuglerne gør sig særligt godt i samspil med den populære og ikoniske Lyngby-vase. Lyngby Porcelæns julekugler fås i de fineste pasteller: hvid, gammelrosa og pistacegrøn. Produkterne er skabt eksklusivt til Magasin, og produkterne forhandles derfor udelukkende i Magasin i 2014, hvor de indgår i stormagasinets juletema.

Se også: På besøg hos Trine Andersen fra Ferm Living

Her på ELLE-redaktionen, og særligt hos ELLE Decoration, er vi helt vilde med de fine julekugler, og har derfor skrevet dem på vores "to-buy-liste" op til jul.

I galleriet nedenfor kan du se nogle af ELLE-redaktionens øvrige juleønsker, og måske også her lade dig inspirere til din egen ønskeseddel.

Redaktionens julegaveønsker

Relaterede artikler