Ikea Leg med indretningen med Ikeas efterårsnyheder

Foto: Ikea

Møbelhuset Ikea har netop løftet sløret for sin efterårskollektion anno 2018, og det tyder på, at vi skal bryde ud af vores minimalistiske komfort zone og byde blomster og tern velkommen i indretningen.

Med efteråret og de mørkere tider over os lancerer IKEA nu en række spændende nyheder, der giver plads til at være kreativ og afprøve nye, eksperimenterende kombinationer i boligindretningen. Dagene bliver kun kortere og mørkere, og derfor trækker vi indenfor, hvilket kræver mere hygge og glæde i indretningen. Derfor har Ikea nu lanceret en efterårskollektion, som sætter fokus på leg i indretningen.

Foto: Ikea

”I stedet for at have den perfekte løsning klar på forhånd, skal vi lære, at det er okay at eksperimentere og prøve noget forskelligt, når vi indretter. Det kan være en ny farve eller et anderledes print, der får os til at se muligheder. Indretningen må hellere end gerne afspejle, hvem vi er som personer, og det behøver ikke altid at være lyst og simpelt, som vi kender det i Skandinavien” fortæller Ikeas indretningsekspert, Henriette Ekholm.

Læs også: Louise Roe åbner konceptbutik og café i hjertet af København.

Ikea vil bryde med den skarpe minimalisme og opfattelsen af at skulle opnå et perfekte resultat, når man indretter. Derfor bærer kollektionen præg af kreativitet og liv. Det kommer til udtryk i en række af kollektionens produkter. For eksempel ser vi Idåsen hæve/sænkebord, som giver plads til kreativ udfoldelse i hjemmet. Kollektionen indeholder også en blomstret metervare, Torgerd, og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan skabe af den.

Foto: Ikea

Ikea fortæller, at deres medarbejdere også spiller en stor rolle i den kreative udfoldelse af kollektionen. Eksempelvis er der en vase, som får et unikt sammentryg af et par hænder, når den kommer igennem produktionen. Det betyder, at hver eneste vase får en unik form - afhængig af hænderne, der trygger.

Kampagnebillederne er skudt i en slot fra 1700-tallet, og scenen er med til at understøtte det pompøse såvel som legesyge og hyggelige element i hver produkt.

I galleriet herunder har vi samlet 13 af vores favoritter fra Ikeas oktoberkollektion. Scroll igennem og se produktnavne såvel som priser - og lad dig inspirere til at lege med indretningen.

Ikea efterår 2018

Hele kollektionen er netop nu tilgængelig på Ikea.com.   

Relaterede artikler