Kom med ELLE Decoration til et eksklusivt preview af årets juleborde hos Royal Copenhagen
Annonce

Kom med ELLE Decoration til et eksklusivt preview af årets juleborde hos Royal Copenhagen

af Annonce 2/11/2017
Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 16. november 2017, når Royal Copenhagen og ELLE Decoration inviterer til eksklusiv forpremiere på årets juleborde i smukke rammer hos Royal Copenhagen. Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser. Se, hvordan du tilmelder dig her.

Julen er fuld af traditioner, og for mange er en af disse en tur forbi Royal Copenhagens flagskibsbutik på Amagertorv i København for at opleve årets juleborde, der hvert år fortolkes og dækkes af forskellige kendte og kreative talenter.

I år kan du opleve julebordene før alle andre, når ELLE Decoration og Royal Copenhagen inviterer til et eksklusivt preview på julebordene anno 2017 aftenen før dørene til udstillingen officielt åbner.

Det hele foregår torsdag den 16. november 2017, hvor du kan møde en af årets endnu hemmelige borddækkere, som fortæller om sit julebord og tankerne bag. Du kan også blive inspireret til, hvordan du selv dækker et julebord, og til sidst på aftenen vil der være mulighed for at shoppe Royal Copenhagen med 20% rabat, ligesom vi naturligvis forsøder aftenen med bobler og lækre snacks.

Arrangementet er gratis, men med bindende tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Der er plads til 50 gæster.

Hvor: Royal Copenhagen Flagship Store, Amagertorv 6, 1160 København K

Hvornår: Torsdag d. 16. november kl. 18.00-19.30

Hvordan: Tilmeld dig eventen HER.

NB d. 13/11 2017: Der er ikke flere ledige pladser til arrangementet.

Aftenens program:

18.00-18.15: ELLE Decoration og Royal Copenhagen byder velkommen

18.15-19.00: Årets juleborde afsløres. Royal Copenhagens stylist Cille Grut og en udvalgt borddækker vil fortælle om bordene og tankerne bag. Du vil desuden få Cille Gruts bedste tips til din egen borddækning.

19.00-19.30: Vi byder på bobler og lidt godt til ganen, mens der kan shoppes i butikken med 20% rabat. Der vil også blive udleveret en goodiebag til alle deltagere.

Vi glæder os til at se dig!