Italienske Dada: Når dit køkken skal være et samlingssted

Annonce
Italienske Dada: Når dit køkken skal være et samlingssted
Foto: Dada

For de fleste er køkkenet hjemmets mest centrale rum, hvor man samles om alt fra mad til arbejde, vigtige samtaler og festlige begivenheder med dem, man holder af.

Man snakker ikke længere kun om køkkenet, men også om rummet uden om og derfor i højere grad om et køkkenrum. Et rum, hvor der er plads til hele familien, og som repræsenterer de vigtigste ting i hverdagen: at dele et måltid med dem, man holder af.

Og lige præcis kunsten af skabe et køkkenrum med plads til både madlavning og familietid mestrer det italienske køkkenmærke Dada, som er Italiens absolutte darling inden for køkkener. 

Dadas køkkener er skabt med øje for madlavning med plads til alt fra krydderurter i de åbne skuffer, elegante vitrineskabe til glas og porcelæn og indbyggede højskabe til det køkkengear, man gerne vil gemme væk.

Dada skaber med andre ord køkkener med blik for både det praktiske, det hyggelige, det smukke og det stilrene - og vigtigst af alt køkkener med plads til hjerterum. Derfor er det også muligt at skabe integrerede siddepladser i flere af Dadas køkkenløsninger.

INTERSTUDIO Home har specialiseret sig i køkkener og repræsenterer blandt andre italienske Dada i deres showroom på første sal i Galleri K i indre København. Hos INTERSTUDIO Home tilbyder de samtale og vejledning med deres køkkenarkitekt, som kan hjælpe med spørgsmål til dit nye Dada-køkken, herunder indretning, valg af materialer og budget.

I galleriet har vi samlet nogle af de smukke Dada-køkkener, som du kan opleve på egen hånd hos INTERSTUDIO Home i Galleri K i København.

Italienske Dada: Når dit køkken skal være et samlingssted

Relaterede artikler