Ikea laver eksklusivt designsamarbejde med Hay

Ikea laver eksklusivt designsamarbejde med Hay

Ikea vil, i samarbejde med det danske designhus Hay, imødekomme et af fremtidens boligudfordringer; dét at vi er flere og flere, der får mindre plads i hjemmet. 

Ifølge Ikea vil en udfordring i fremtiden nemlig være, at vi får mindre plads i hjemmet, og at opholdsrummene derfor automatisk vil få flere funktioner.

For at imødekomme denne udfordring har Ikea slået sig sammen med Hay, hvor de designvirkesomheder vil skabe en helt ny kollektion med boliginteriør, der passer ind i små rum og som kan have flere forskellige funktioner.

Ikea og Hay vil især arbejde på fremtidens muligheder indenfor design, funktionalitet og produktionsteknologi, når det gælder det mindre plads:

”I et forskelligartet Skandinavien fyldt med kontraster, er der behov for at tage det næste skridt og definere en ny skandinavisk design-identitet. Det første step sker ved at åbne op og begynde at lege med vores værdier kombineret med materialer, farver, produktionsteknologi, funktioner - vores rødder,” siger Marcus Engman, designchef i Ikea.

Læs også: Se den nye Topshop x Kendall + Kylie badetøjskollektion

I den nye Ikea x Hay kollektion vil du blandt andet se en stil med lyse farver, høj kvalitet og rent design.

Kollektionen vil bestå af funktionelle produkter til hverdagen, som er baseret på smarte konstruktioner og ukonventionel brug af materialer, så det passer perfekt ind i mindre rum med flere funktioner - en perfekt kombination af de to interiørbrands Ikea og Hay, hvis I spørger os.

Den kommende Ikea x Hay kollektion bliver lanceret i efteråret 2017, men hvis du vil have et sneak peek på det kommende samarbejde alledere nu, kan du kigge med i galleriet, hvor vi har samlet en lille smagsprøve.

Ikea laver eksklusivt designsamarbejde med Hay

 

Relaterede artikler