Ny konceptbutik H&M åbner ny butik i København - med helt nyt koncept!

Foto: All Over Press
Så er H&M igen igen klar med en nyhed, som vi kun kan juble over.
 
Denne gang er det ikke på modefronten, at H&M overrasker, men på interiørfronten. 
 
H&M HOME har nemlig netop annonceret åbningen af en ny konceptbutik i hjertet af København, som kommer til at præsentere de seneste trends og de nyeste produkter til stue, soveværelse, badeværelse, køkken og børneværelse. Formålet er at skabe en interiørdestination i byen med en dynamisk og inspirerende shoppingoplevelse for kunderne.
 
“Målet for H&M HOME har altid været at præsentere moderne design og en bred vifte af stilarter til hjemmet, og vi glæder os til snart at slå dørene op for vores splinternye konceptbutik i Danmark, som skal give kunderne mulighed for at opleve det næste skridt for vores brand. Kundeoplevelsen kommer til at omfatte både service og inspiration på et nyt niveau - i butiksmiljøet såvel som fra vores medarbejdere, der vil være i stand til at rådgive om boligindretning og give tips og idéer, alt sammen for at skabe et stærkt supplement til vores digitale oplevelse online. 2018 har vist sig at blive et vigtigt år for os. Foruden konceptbutikkerne har vi investeret i vores onlinekanaler, og vi udvider vores produktsortiment med f.eks. mindre møbler og belysning, hvilket alt sammen skaber en bedre oplevelse for vores kunder og styrker både brand og sortiment,” siger Anders Sjöblom, Managing Director for H&M HOME.
 
 
Konceptbutikken kommer til at strække sig over 550 kvadratmeter på to etager og får adresse på Købmagergade 36. Konceptbutikken er planlagt til at åbne ved udgangen af september 2018 og er H&M HOME’s første selvstændige konceptbutik i Danmark.
 
Vi kan kun sige en ting; velkommen! 

Relaterede artikler