HAY relancerer hollandsk designikon

Smukke stole er noget, vi ikke kan få nok af! Og denne gang er det den danske designvirksomhed HAY, der introducerer os for endnu en stol til samlingen.

HAY har sammen med den hollandske møbelproducent Ahrend relanceret et gammelt design, ’The Result Chair’. Stolen er originalt tegnet af hollandske Friso Kramer og Wim Rietveld tilbage i 1958, men med dens rene og industrielle linjer har den et yderst nutidigt look.

Se også: HAY Mini Market går online

”Vi vidste med det samme, at dette samarbejde havde et unikt potentiale for at give de hollandske designikoner nyt liv” siger Eugene Sterken, direktør hos Ahrend. Også Rolf Hay, direktør hos HAY, er begejstret for den seneste tilføjelse i HAY-familien, ”For mig er det den perfekte spisestuestol til hjemmet, eller i restauranter og caféer, men kan også bruges til skoler og undervisningsbrug”

HAY, der er kendt for at arbejde primært med nye designere, har gjort en undtagelse med ’The Result Chair’ og med god grund. Stolen har med sine organiske former og spinkle design et meget skandinavisk udtryk, som gør den lige så moderne i dag, som dengang i 1958.

Se også: HAY Vintage åbner ny butik i København

Udover stolen relancerer HAY også ’The Pyramid Collection’, ligeså designet af Friso Kramer og Wim Rietveld, som er et fint og enkelt bord, der matcher perfekt med ’The Result Chair’.

Klik dig gennem galleriet og nyd de to nye tilføjelser hos HAY, indtil de er at finde i butikkerne senere på året.

 

Psst… hvis du vil have stillet nysgerrigheden med det samme, kan du tage et kig forbi Atelier September i Gothersgade, København, som har vintageudgaven af ’The Result Chair’ stående. 

 

HAY relancerer hollandsk designikon

Relaterede artikler