GamFratesi x Sv. Michelsen Chokolade: Se de fine designer-chokoladeæsker.

Foto: PR
Stine Gam og Enrico Fratesi udgør tilsammen den internationalt anerkendte designerduo GamFratesi, der i år har dekoreret den legendariske kunstdåse af Sv. Michelsen Chokolade.
 
I mange år har en lang række kunstnere designet dåserne, og i år er turen så kommet til GamFratesi.
 
Den dansk-italienske designduo, som danner par privat, har dekoreret dåsen med et fint københavner-motiv, som på humoristisk vis illustrerer København uden hensyn til, hvor Københavns bygninger i virkeligheden befinder sig. På æsken finder du eksempelvis Amalienborg placeret ved siden af Planetariet, Tivoli bag Rundetårn og Botanisk Have ved havnen.
Det humoristiske strejf ses ofte i GamFratesis design, som eks. i deres Mickey Mouse-stol Cartoon. GamFratesi er også kendt for at have kurrateret udstillingen Mindcraft16 på Milan Design Week og har selv deltaget i flere forskellige messer og udstillinger rundt om i verden.
 
 
Hvert år modtager Hendes Majestæt Dronning Margrethe dåse nr. 1. Kunstdåsen er for mange et samlerobjekt og måske den bliver det samme for dig eller en, du holder af?
 
Som noget nyt er dåsens indhold 100 procent Fairtrade, da Sv. Michelsens Chokolade d. 1. september skiftede, som den første og eneste chokoladeproducent i Danmark, til 100 procent Fairtrade chokolade under Fairtrade kakaoprogram.
 
"Det er fantastisk, at Sv. Michelsen Chokolade som den første chokoladeproducent herhjemme tager dette vigtige, bæredygtige initiativ om at købe al deres kakao under vores nye kakaoprogram", siger direktør for Fairtrade Jonas Giersing.
 
Psst... Du kan nu købe æsken, med 250g håndlavet chokolade, designet af GamFratesi i Sv. Michelsen Chokolades egne butikker og på deres hjemmeside.
 
... Måske en oplagt julegave til din nabo, kollega eller dine bedsteforældre? 
 
 

 

Relaterede artikler