Gå all-in med Dolce & Gabbana pasta og køkkenudstyr

Foto: PR

En ægte fashionista nøjes selvfølgelig ikke med at iklæde sig tidens største trends og tendenser. Næ nej, også hjemmet skal stiligt indrettes efter sæsonens tendenser – og nu tager Dolce & Gabbana altså skridtet videre, og lancerer moderigtige køkkenmaskiner samt pasta, du kan servere for din absolut mest fashionable omgangskreds.  

Lad os starte med køkkenmaskinerne. Italienske Dolce & Gabbana har i et unikt samarbejde med det også italienske firma, Smeg, designet en kollektion i køkkenudstyr, som får selv din mest kedelige egetræsbordplade til at lyse op som den mest ekstravagante catwalk.

I kollektionen finder den madglade fashionista altså alt fra en blender, en juicemaskine og en toastmaskine, som med sikkerhed vil virke som blikfang næste gang, du får gæster til middag.

Og hvad med at servere den nok mest overdådige pasta for dine D&G-glade venner, nu når du er i gang? Nu kan du nemlig også spise dit yndlingsmærke med pastaen, som Dolce & Gabbana har udarbejdet i samarbejde med pastamærket Pasta Di Martino.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Men du skal være hurtig (og have en nogenlunde fornuftig opsparing) hvis du skal have fingrene i det mest moderigtige pasta på markedet. Tilsammen findes der kun 5.000 æsker, og hver æske koster cirka 900 kroner. Men så får du altså også fem pakker pasta og et moderigtigt forklæde i hver æske!

Stadig interesseret? Så skynd dig at få fat i den über-italienske æske her.

... og hvis du blot er interesseret i de fashionable D&G køkkenmaskiner, kan du se Smeg x Dolce & Gabbana kollektionen i galleriet herunder:

Gå all-in med Dolce & Gabbana pasta og køkkenudstyr

 

 

Relaterede artikler