Fritz Hansen åbner sin første butik i Danmark og lancerer ny Syverstol

Foto: PR

De smukke og fredede lokalerne, som før rummede det tidligere palæ og kongelige postkontor, er nu forvandlet til en ny butik af Fritz Hansen, som oser af både kvalitet og hjemlig atmosfære. En butik for dig som elsker design.

Her kan du finde alt fra danske designikoner, af blandt andet Arne Jacobsen og Poul Kjærholms til nyt design af spanske Jaime Hayon, danske Cecilie Manz og Kasper Salto.

Læs også: Soulland designer møbler for Bolia

De 270 kvadratmeter er indrettet som et moderne hjem og indrammer alt det Fritz Hansen står for i dag, med plads til både nyt dansk og udenlandsk design, samt de danske designklassikere, hvor du heriblandt kan finde ’Ægget’ og ’Syverstolen’. Naturligvis!

I anledningen af butiksåbningen lancerer Fritz Hansen ydermere en ny version af den klassiske Syverstol. Stolen er en hyldest til København og har derfor fået navnet ’Serie 7™ København’ og kommer i to flotte modeller, begge i en elegant farveblanding af grå, sort og blå, med enten grålakeret eller gylden belagte ben.

Læs også: Tom Dixon og Ege i nyt designsamarbejde

Fritz Hansens nye butik har åbningsfest i weekenden d. 9-10. september 2016, hvor du kan deltage i en konkurrence og har muligheden for at vinde den nye og smukke Syverstol.

I galleriet finder du billeder af den nyåbnede butik og af ’Serie 7™ København’, som du kan købe i butikken for 4.000 kr. 

Fritz Hansens første butik og nye Syverstol

Relaterede artikler