Ferm Living præsenterer ny kollektion med masser af underspillet luksus

Ferm Living præsenterer ny kollektion
Foto: PR

Med materialer som velour, glas og messing kombineret med de enkle rene linjer, vi kender fra Ferm Living, emmer den nye kollektion af underspillet luksus – hvad mærket selv beskriver som ’nordisk dekadence’.

En af de helt store nyheder er rumdeleren ’Unfold’, der med bløde buede former og højglans finish, sender tankerne mod svundne tider og er et perfekt element til at skabe boudoir-stemning i soveværelset eller som skærm i et rum med flere funktioner. 

Se også: På besøg hos... Trine Andersen fra Ferm Living

De nye favoritter fra Ferm Living blev præsenteret i en herskabslejlighed på Amagertorv - smukt indrettet som et rigtigt hjem. I entreen hang glitrende tekstiler draperet fra loftet og inviterede indenfor til et soveværelse, hvor et fritstående badekar gemte sig bag en af de nye rumdelere. Videre gennem spisestue, stue og kontor var der samme sans for detaljerne og fine nyheder at finde i hvert eneste hjørne

I kollektionen finder du også en nye serie lampeskærme, ’Opal’, af mat håndblæst glas, der kan bruges til lampeserien ’Collect’, som Ferm Living præsenterede sidste år, samt vase- og stageserien ’Buble Glass’, der leger med kontrasten mellem tunge geometriske former og lette bobler i det klare glas.

Se ELLE Decorations favoritter fra den nye kollektion i galleriet herunder

Ferm præsenterer ny kollektion, AW17

 

 

 

Relaterede artikler