ELLE Decoration kommer med efteråret
Foto: Line Thit Klein
Nyt magasin

ELLE Decoration kommer med efteråret

af Katrine Damgaard 30/08/2018
I dag lander et nyt ELLE Decoration, og du kan glæde dig til stilig og meningsfuld efterårslæsning, når vi sætter bæredygtighed på agendaen og undersøger, hvordan vi kan indrette os med omtanke for miljø og mennesker – uden at give afkald på det gode i livet. Dyk fx ned i vores guide til bæredygtig indretning, og kom på besøg hos tre kvinder, hvis liv og hverdag er præget af hensynsfulde valg. Som altid er magasinet også også fyldt med boliger, der er indrettet med hjertet, forstanden og æstetikken i tankerne.
En historisk varm sommer har efterladt os med en påmindelse om, at klimaforandringerne er en realitet, der kalder på, at vi alle sammen tager ansvar for vores fælles fremtid. Men hvordan indretter man egentlig et liv, der er skånsomt mod klimaet, når man samtidig vil leve godt, indrette sig smukt, klæde sig lækkert og opleve verden? Det spørgsmål rejser vi i det nye ELLE Decoration, hvor du får svar på, hvad bæredygtig livsstil egentlig er for en størrelse, bliver guidet dig til at indrette dig bæredygtigt derhjemme, og møder tre kvinder, der hver dag gør sig umage for at passe på verden. Bliv også klogere på, hvem du skal følge, hvis du vil gøre de fineste vintagefund, og mød kvinderne bag Mujo Objects, der har et særligt talent for at spotte de skønneste skatte på et loppemarked.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kommer også på besøg i tre skønne hjem, der har det tilfælles, at der ligger en velovervejet tanke til grund for hver enkelt indretningsvalg. Som hjemme hos kunsthandler Helle Thygesen, hvor et særligt engagement i kunst og design tydeligt ses i værkerne på væggene og møblerne på gulvet. For som hun siger: ”Jeg elsker, når du kan se, at et hjem afspejler interesser og gerne en god portion samlermani. Samlerhjem er interessante, fordi de afslører en lillebitte grad af vanvid”. Besøg også skønhedsskribent Bea Fagerholt, der har indrettet sig i hjemmet, hvor hendes mor trådte sine barnesko, og kom indenfor hos grafisk designer Sille Koppel, der bor med alt det, som fortæller historier – om familierejser, et professionelt arbejdsliv og hverdagen med to børn, der kan kalde lejligheden på Frederiksberg for deres barndomshjem. Endeligt kan du møde 86-årige Bodil Kjær, der startede sin karriere, dengang en Arne Jacobsen-stol kostede 57 kr., og middagen kom trillende på en serveringsvogn foran det tv, der netop havde gjort sit indtog i de danske stuer. I dag er Bodil Kjær ikke blot et berigende bekendtskab, men også dansk møbeldesigns måske bedst bevarede hemmelighed, og trods flere forsøg på at gå på pension er hun nu aktuel i anledningen af, at en række af hendes værker atter er sat i produktion. Som altid er magasinet også fyldt med håndplukket interiør, der kan sætte den helt rette, bløde og indbydende efterårsstemning i dit hjem. Rigtig god læselyst. Psst... Husk, at ELLE Decoration altid udkommer sammen med månedens ELLE, så du får to magasiner for ét magasins pris!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her