ELLE Decoration juli 2014: Nyt magasin ude nu!

Så er der et nyt ELLE Decoration på gaden

Glæd dig til at dyrke din passion for interiør med det nyeste nummer af ELLE Decoration, der netop er på hylden i din kiosk. Det er fyldt med design af fineste karakter: De bedste nyheder fra designugen i Milano og stribevis af interiørfund, du med garanti får lyst til at eje.

Læs også: På besøg hos… Maria Høgh Heilmann fra Aiayu

Få cool inspiration til din indretning fra arkitekten, stylisten og fotografen, der alle ved, hvad stærkt design kan gøre for din bolig.

Se, hvordan smykkedesigner Charlotte Lynggaard henter stemninger med hjem fra Japan, og hvordan Julie Sascha Lee Dann fra Beau Marché lader det franske gennemsyre hver eneste detalje i hendes hjem.

På artikelsiden kan du møde designer Cecilie Manz, der er lidt af en samler og for evigt vil være fan af det farveløse. Og som desuden ikke mener, at hun nødvendigvis fik et fortrin, da hun fik design og keramik med ind med modermælken.

Læs også: På besøg hos Sarah Fyllgraf

Er du klar til at pakke kufferten? Vi giver dig desuden den perfekte guide til de lækreste hoteller - til de steder i verden, hvor du vil elske at bo. Uanset om du er til pulserende byliv eller vil finde fred i en rolig oase.

Fik vi nævnt de 216 sommerfavoritter? Solflyderne? Og det sprøde sengetøj? Det og meget mere til får du i ELLE Decoration lige nu.

God læselyst!

ELLE Decoration nyt magasin juli

Relaterede artikler