ELLE Decoration guider: Boligtrends vi tror på i 2018

Foto: PR

Uddrag af artikel trykt i ELLE Decoration Januar, nr. 25 // Tekst og styling: Stine Langvad

Startskuddet har lydt for det nye år, og vi har allerede kastet os ind i 2018, med alt hvad det byder på af nye begyndelser, nytårsforsæt, og planer for alt det vi skal nå i årets løb. Januar inviterer samtidig til fornyelse – det gælder både i din garderobe, i dit køkkenskab og i din bolig – så tiden har aldrig været bedre til en upgrade af dit interiør.   

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Hvad end du er på jagt efter den nye farve til dit soveværelse, tænker på at krydre din indretning med små nye detaljer, eller drømmer om den helt store boliginvestering, er det på sin plads at læse op på de nyeste trends og tendenser, inden du giver dig i kast med penslerne, og svinger kreditkortet.   

Læs også: Ikea x Tom Dixon: se det længe ventede designsamarbejde her

Er du i tvivl om hvilken stil du skal gå efter, eller savner du det bare lidt inspiration er du landet det helt rigtige sted. ELLE Decoration har nemlig kigget i krystalkuglen, og udvalgt de 10 boligtrends, som vi tror på i 2018 – farven, materialet, stilen og stemningen du skal gå efter, møblet du skal eje, og navnet du skal kende. 

Klik dig igennem galleriet herunder, og få et smugkig på tre af de 10 tendenser. Hele listen finder du i det nummer af ELLE Decoration (vol 25), der er på gaden nu - så skynd dig ned til din lokale kiosk! 

boligtrends vi tror på i 2018

Relaterede artikler