ELLE Decoration anbefaler: 9 film enhver interiørentusiast bør se

Foto: All Over Press

Filmenes forunderlige verden kan noget helt særligt. En god film kan sende dig ud på en rutsjebanetur gennem hele følelsesregisteret og kan overraske, inspirere og lade dig drømme vidt og bredt. Læs med, når vi guider til nogle af de film, du bør se i din juleferie – for interiørets skyld især.

Mens du lader dig fænge af dramatiske historier, tragiske skæbner og stormfulde forelskelser, bliver du nemlig også budt indenfor i fantastiske universer, gennemførte kulisser og misundelsesværdigt velindrettede hjem. 

Fra hyggelige amerikanske forstadshuse til chikke storbylejligheder, eksotiske træhytter og overdådige paladser – det hvide lærred kender ingen grænser for, hvor stort eller småt et hjem kan være, og der er derfor masser af inspiration at hente i Hollywoods filmfantasier.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Lad dig forføre af 1960´ernes cool boligstil, forelsk dig i en lysekrone, der er Marie Antoinette værdig eller drøm dig til en nat på det lyserøde Grand Budapest Hotel – vi har samlet ni film, der med smukke og gennemførte indretninger garanterer en dosis interiør-inspiration. Så er der ikke andet for end at poppe popcorn og trykke play..  

Psst...Klik dig igennem galleriet for at finde den filmfavorit, du skal lade dig inspirere af.. 

interiør-inspiration fra filmens verden

 

Relaterede artikler