Efterårets ELLE Decoration er landet
Foto: Anders Schønnemann Styling: Marie Graunbøl assisteret af Katrine Errboe
Nyt magasin

Efterårets ELLE Decoration er landet

af Katrine Fromberg Kiehn 29/08/2019
Fra i dag kan du få fingrene i det nye ELLE Decoration. Et magasin, vi har gjort vores ypperste for at fylde med det lækreste design fra ind- og udland, de smukkeste boligreportager og interviews med tidens mest interessante navne på kunst- og designscenen. Vi har blandt andre besøgt den internationale influencer Babba Riveras cool New Yorker-lejlighed, og sat den serbiske it-girl Ana Kraš i stævne. Begge toneangivende kvinder, der inspirerer med deres mod såvel som deres personlige stil. Det samme gør de tre stilsikre kvinder, vi har besøgt i anledningen af, at vi i dette nummer har et særligt fokus på indretning af køkkenet.

Sommeren går på hæld, og vi vender igen opmærksomheden mod rammerne indendøre. I det nye ELLE Decoration har vi vanen tro samlet alt det fineste og mest interessante, interiørscenen har at byde på netop nu. Ud over at præsentere efterårets vigtigste designnyheder fra ind- og udland præsenterer vi også et særligt fokus på køkkenet. Hvad end du står over for at skulle have helt nyt køkken eller blot vil opgradere indretningen af dit eksisterende, så er der alle gode grunde til at lægge tid og energi i at skabe den helt rette stil og stemning. I det nye ELLE Decoration hjælper vi dig godt på vej til netop dette. Vi guider vi dig til de sprødeste køkkennyheder og de mest æstetiske input, der kan forskønne og sætte stregen i ø’et i dit køkken. Ydermere kan du lade dig inspirere af de tre stilfulde kvinder, hvis køkkener vi har fået lov at tage et kig indenfor i. På hver deres måde har de indrettet deres køkkendrøm. Den ene med farver og organiseret rod, den anden med kunstneriske indslag, og den tredje i naturmaterialer og engelsk kolonistil. Vi garanterer, at der er inspiration at hente for enhver smag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er også masser inspiration at hente i de fire unikke boliger, som dette nummer af ELLE Decoration byder på. Du kan blandt andet se frem til at gå på opdagelse i den svenskfødte influencer Babba Riveras misundelsesværdige Brooklyn-lejlighed, der er lige dele storby-cool og feminin. Glæd dig også til at se, hvordan Louise Bomhoff, ejer af Studio Mini, med et skarpt øje for at mikse farver med vintagefund og internationalt design, har formået at gøre alle potentielle fordomme til skamme med sin gennemførte indretning af familiens bjælkehus. Hendes bolig er på alle måder unik, og af den slags der overrasker og overbeviser.

En anden kvinde, der ligeledes har styr på stilen og som formår at overraske ved gang på gang at kaste sig ud i nye uforudsete projekter, er den serbiske kunstner og designer Ana Kraš. ELLE Decoration har mødt den fremadstormende it-girl i hendes atelier i Lower Manhatten til en snak om alle de kasketter, hun efterhånden har på, når hun indretter butikker, arbejder som model eller som senest, hvor hun har indgået et samarbejde med Hay. Bliv klogere på hvilke tanker hun gør sig om sin fragmenterede karriere, den begrænsende perfektionisme og dét at følge sin mavefornemmelse. Bliv klogere på kvinden, der er på alles læber lige nu.

Det er alt sammen i det nye ELLE Decoration, der er på gaden nu – sammen med ELLE.
Rigtig god læselyst.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her