Det nye ELLE Decoration er landet

Foto: Line Thit Klein / Styling: Natalia Sánchez Echevarria og Mille Collin Flaherty

Tekst: Katrine Damgaard 

Du kender sikkert Funda Christophersen som modeblogger, og du har nok også misundt hendes lækre garderobe, men vidste du, at den gode stil også gør sig gældende i hendes hjem? Kom indenfor i modekvindens smukke, gamle københavnerlejlighed, hvor snedkerløsninger og klassiske møbler komplimenteres af det fineste farveunivers. Tag også med ud af byen, hvor hhv. møbeldirektør Kaja Møller og billedkunstner Souvanni Asmussen har indrettet sig i villaer tæt på naturen, og kom et smut til Italien, hvor et par har bevaret både originale tapeter og stengulve i en elegant bolig fra begyndelsen af 1900-tallet.

Du kan også læse vores store interview med kunsthandleren Helle Thygesen, som oprindeligt udlejede luksuslejligheder til filmskydninger i Paris, men som skiftede spor efter sin fars død og fulgte sin passion for kunst – hvilket i virkeligheden var det mest naturlige for en kvinde, der som hende er vokset op i en familie med eget auktionshus. Du kan nyde frugten af hendes valg, når du køber smukke, originale kunstplakater og gamle keramikvaser via hendes online kunstbutik, og nu kan du også blive motiveret og rørt over hendes personlige historie.

Læs også: Her er de boligtrends, vi tror på i 2018

Endeligt har vi sat tre af Danmarks dygtigste indretningsarkitekter i stævne for at give dig deres skarpeste guldkorn og bedste tips. For hvordan griber man det egentlig an, når man skal lave mere om derhjemme, end blot at udskifte et par puder og få et nyt sengetæppe? Det kan du blive meget klogere på i vores guide til dit næste indretningsprojekt.

Som altid er magasinet fyldt med det nyeste design og interiør til din bolig og interviews med seje og inspirerende kvinder, der har noget på hjerte.

God fornøjelse.

Psst... Husk, at ELLE Decoration altid udkommer sammen med månedens ELLE, så du får to magasiner for ét magasins pris!

Relaterede artikler