Dansk butik indtager hipt designdiskret i New York

Dansk butik indtager hipt designdiskret i New York
Foto: pressefoto, Carl Hansen & Søn

Over 700 kvadratmeter har designvirksomheden Carl Hansen & Søn at boltre sig på i det spirende design område, Flatiron-distriktet, i New York. Det er designvirksomhedens andet showroom i den pulserende storby, hvor det første åbnede tilbage i 2011 i det hippe område SOHO. Men newyorkerne har vist så stor begejstring for det første showroom, at Carl Hansen & Søn nu vil følge op på succesen og give endnu flere mulighed for at komme indenfor i et ”dansk hjem”.

Det nye showroom er blevet designet som en lejlighed i stedet for et traditionelt showroom, hvilket giver besøgende en oplevelse af at træde ind i en åben og inspirerende lejlighed, hvor atmosfæren er afslappet og hjemlig.

Se også: Favoritter: 10 smukke stole

Lejligheden består af tre primære rum, der har hver deres tema og farve. Et af dem er et særligt Wegner-rum, som er en hyldest til designlegenden Hans J. Wegner og hans lange samarbejde med virksomheden.

Direktør for den danske familievirksomhed, Knud Erik Hansen, fortæller:

"Efter flere års succes og stor vækst på det amerikanske marked er tiden kommet til at styrke vores tilstedeværelse i New York med et nyt og større showroom. New York er et centrum for møbeldesign og base for nogle af verdens bedste arkitekter og indretningsarkitekter. Samtidig er interessen for sublimt håndværk af høj kvalitet også stigende i USA".

Se også: Auktionsrekord: Poul Kjærholm solgt for 700.000 kr.

I det smukke nye showroom kan øjnene lade sig begejstre af alt lige fra Kaare Klint til Poul Kjærholm. Så er du i New York, er Carl Hansen & Søn på 251 Park Avenue South bestemt et besøg værd.

Psst… Hvis du ikke går og planlægger en tur til New York inden for den nærmeste fremtid, kan tage et smut forbi showroomet i Bredgade 21, 1260 København K. 

Klik dig gennem galleriet og se mere fra de nye showroom i New York, som bestemt er et besøg værd!

Dansk butik indtager hipt designdiskret i New York

Relaterede artikler